|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Arkady
Kategoria: Kulinaria
Bogato ilustrowana książka poświęcona kuchni myśliwskiej.
Oprócz przepisów na potrawy z sarny, dzika, bażanta, zająca itp., znajdziemy tu przepisy na najlepsze dodatki do dziczyzny, np... więcej »
|
Autor: Tłumaczenie z niemieckiego
Liczba stron: 175
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 94/186 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Arkady
Kategoria: Kulinaria
Pięknie ilustrowana książka kucharska, zawierająca ponad 100 przepisów na apetyczne i zdrowe dania wegetariańskie: od śniadań i przekąsek, przez główne dania obiadowe po sałatki i desery.
... więcej »
|
Autor: Graimes Nicola
Liczba stron: 256
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 91/188 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Arkady
Kategoria: Kulinaria
Ponad 70 wspaniałych przepisów, zarówno bajecznie prostych, jak i wyrafinowanych, ukazuje nam bogactwo międzynarodowej kuchni rybnej.
W tej książce znajdziecie wszystko, z czego słyną... więcej »
|
Autor: Tłumaczenie z niemieckiego
Liczba stron: 208
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2005
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 3.5
2 głosów
Polecany przez: 92/189 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Europa
Kategoria: Słowniki i encyklopedie
Książka pomaga rozwiązywać problemy prawne, które pojawiają się na co dzień w domu. Poszczególne zagadnienia mają formę praktycznych pytań i odpowiedzi. Do książki dołączona jest... więcej »
|
Autor: Bartłomiej Cieniewski, Jerzy Ciesielski, Ewa Wyrozumska
Liczba stron: 580
Okładka: twarda
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: Encyklopedie
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 237/477 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Filo
Kategoria: Kulinaria
"Jak być domową boginią" to kultowa książka Nigelli Lawson, która sprzedała się na świecie w blisko milionie egzemplarzy. Jest to książka o czystej przyjemności pieczenia, a nie po prostu ... więcej »
|
Autor: Nigella Lawson
Liczba stron: 374
Okładka: twarda
Rok wydania: 2011
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 28/54 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Filo
Kategoria: Kulinaria
Jedna z najsłynniejszych książek kucharskich na świecie. Powstała na podstawie serii programów telewizyjnych o tym samym tytule. Książka prezentuje oryginalne i łatwe w przyrządzeniu... więcej »
|
Autor: Nigella Lawson
Liczba stron: 244
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 106/216 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Filo
Kategoria: Kulinaria
W książce "Nigella świątecznie", Nigelli Lawson znajdziesz wszystko to co jest potrzebne, aby umilić sobie Święta Bożego Narodzenia. Pełna prostych przepisów na smaczne dania i pomocnych... więcej »
|
Autor: Nigella Lawson
Liczba stron: 278
Okładka: twarda
Rok wydania: 2011
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 30/61 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Zbiór przepisów naszej kuchni narodowej, zilustrowanych kolorowymi zdjęciami potraw. W książce zawarto przepisy na mnóstwo codziennych dań naszego domu rodzinnego, kojarzących się z... więcej »
|
Autor: brak danych
Liczba stron: 648
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2004
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
2 głosów
Polecany przez: 27/54 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Nowy Świat
Kategoria: Kulinaria
Ile razy zastanawialiśmy się jaką potrawę przyrządzić na uroczysty obiad, czy na kolację dla przyjaciół? Dodatkowym utrudnieniem w dokonaniu takiego wyboru są pory roku. Tak, to prawda. Nie ... więcej »
|
Autor: Piotr Adamczewski
Liczba stron: 200
Okładka: twarda
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 116/230 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria
Jak połączyć w jednym garnku kuchnię włoską i tajską?
Czy mięsem kaczki można zastąpić stek z krokodyla?
Co trzeba zrobić, żeby dostać do potrzymania misia koalę?
Czy potrafisz... więcej »
|
Autor: Robert Makłowicz
Liczba stron: 272
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 34/69 osób ( 49 %) brak poleceń
|