|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Agencja Wydawnicza Egros
Kategoria: Kulinaria
Dorota Świątkowska urodziła się w Słupsku, jednak obecnie wraz z mężem i dwiema córkami mieszka w Walii. Jej blog – mojewypieki.blox.pl – od początku istnienia cieszy się niesłabnącym ... więcej »
|
Autor: Dorota Świątkowska
Liczba stron: 184
Okładka: twarda
Rok wydania: 2010
Seria wydawnicza: brak danych
|
Zobacz: 4 opinii tego produktu | dodaj opinię
Średnia ocena: 3.9
23 głosów
Polecany przez: 1159/2303 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Kategoria: Kulinaria
Kuchnia azjatycka cieszy się u nas coraz większą popularnością i pewnie dlatego wok znajduje się już na wyposażeniu wielu gospodarstw domowych. Nic w tym dziwnego, jest on bowiem naczyniem... więcej »
|
Autor: Marlies Sauerborn
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 1320/2603 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Agencja Wydawnicza Jerzy Mostowski
Kategoria: Kulinaria
Znalezienie towarzystwa do grillowania nie sprawi nam kłopotu. Ten prawdopodobnie najstarszy znany ludziom sposób przyrządzania potraw, z pewnością ma wielu zwolenników wśród naszej rodziny... więcej »
|
Autor: Veronika Muller
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 1284/2568 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Dom Wydawniczy REBIS
Kategoria: Kulinaria
Kolejna część bestsellerowych porad Gilian McKeith - tym razem w formie przepisów kulinarnych.
Ponad 150 zdrowych i smacznych przepisów.
Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska to... więcej »
|
Autor: GILLIAN MCKEITH
Liczba stron: 240
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
|
Zobacz: 1 opinii tego produktu | dodaj opinię
Średnia ocena: 2.6
5 głosów
Polecany przez: 421/823 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Dom Wydawniczy REBIS
Kategoria: Kulinaria
Najnowsza książka dietetyka, doktora Marka Bardadyna.
Jeżeli próbując schudnąć ograniczasz jedzenie, to niedobór składników odżywczych już po kilku dniach gwałtownie spowalnia... więcej »
|
Autor: MAREK BARDADYN
Liczba stron: 232
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 4.5
2 głosów
Polecany przez: 441/858 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Ta niezwykła książka to ponad 500 przepisów na torty i torciki, biszkopty i ciasteczka, ciasteczka miniaturowe, ciasta ucierane, lekkie i z dodatkami a także na tradycyjne ciasta drożdżowe. A... więcej »
|
Autor: praca zbiorowa
Liczba stron: 478
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 294/590 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Książka jest poświęcona najstarszej kuchni Europy. Znawcy twierdzą, że cucina italiana jest także najlepszą kuchnią. Prosta, naturalna i lekka - i bardzo lubiana w wielu krajach, także u... więcej »
|
Autor: praca zbiorowa
Liczba stron: 320
Okładka: twarda
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 280/565 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Przyrządzanie jedzenia podczas barbecue przeszło długą ewolucję od czasu zwykłego opiekania mięsa nad ogniem. Tak naprawdę, na przestrzeni kilku lat barbecue stało się ceremonią i... więcej »
|
Autor: Richard Carroll
Liczba stron: 256
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 234/461 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Pomyśl przez chwilę o intensywnym zapachu bazylii, ostrej sile papryczek chili oraz żółtozłotym blasku szafranu... Przyprawy bywają same w sobie bardzo smaczne. Kiedy jednak połączy się je... więcej »
|
Autor: Richard Carroll
Liczba stron: 256
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 234/463 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak przyrządzić smakowite potrawy na ognisku? Trzask płonącego drewna, zapach dymu i smakowitych potraw w każdym wywołuje pozytywne skojarzenia. Ale gotowanie w plenerze to coś więcej. To... więcej »
|
Autor: Carsten Bothe
Liczba stron: 120
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 301/613 osób ( 49 %) brak poleceń
|