Twoje ustawienia

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Wydawnictwo Muza SA Doskonałe sałatki

Świetna książka, bogato ilustrowana. Znalazłam w niej kilka fantastycznych przepisów na sałatki i sosy do nich. Polecam, bo warto ją kupić. więcej »

 
 

Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, Podróże kulinarne Roberta Makłowicza. Smak Węgier

super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ... więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Zalet brak, gdyż wiele z prezentowanych przepisów można znaleść w internecie. więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

podobne przepisy mozna znalezc w internecie więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Cieszę się, że wyszła książka z przepisami z mojego ukochanego bloga kulinarnego. Ja od jakiegoś czasu wiedziałam, że tam będą właśnie... więcej »

 
 

Wydawnictwo SIW Znak Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza

Ocena ogólna:
brak

Polecany przez: 34/69 osób (
49
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Staranność wydania:
Treść:
brak

brak

brak

brak

brak

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria

Autor: Robert Makłowicz
Liczba stron: 272
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 13.12.2007 (6187 dni)
Produkt był oglądany: 4321 razy

Wydawnictwo SIW Znak Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza nie posiada jeszcze żadnej opinii.
Dodaj swoją opinię


Wydawnictwo SIW Znak Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz

Opis produktu:

Jak połączyć w jednym garnku kuchnię włoską i tajską?
Czy mięsem kaczki można zastąpić stek z krokodyla?
Co trzeba zrobić, żeby dostać do potrzymania misia koalę?
Czy potrafisz sobie wyobrazić urugwajską potrawę, która jest jednocześnie iberyjskim klasykiem arabskiego pochodzenia i którą masowo jedzą Latynosi?
Jakie zioło powinniśmy koniecznie przywieźć z podróży do Jamajki?
Cóż, u diaska, można zrobić z tuńczyka w puszce?!

Kolejna odsłona wojaży Roberta Makłowicza to wyprawa w świat ekscytujących smaków, które wyznaczają najmodniejsze kulinarne trendy. 100 przepisów kuchni tajskiej, australijskiej, urugwajskiej i jamajskiej to przewodnik po królestwie potraw, które łączą kulinarne tradycje i składniki z różnych stron świata. Esencjonalne zupy, porywające kombinacje jarzyn, wielkie żarcie z drobiu i mięsa oraz doskonałe przykłady kuchni fusion – wszystko to składa się na bogato ilustrowaną książkę, która...

Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 



Dodaj opinię o produkcie Wydawnictwo SIW Znak Fuzja smaków. Podróże kulinarne Roberta Makłowicza


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Staranność wydania:

Treść:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Wydawnictwo Arkady RYBY I OWOCE MORZA. Porady dla smakoszy



Producent: Wydawnictwo Arkady
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Arkady DZICZYZNA. Porady dla smakoszy



Producent: Wydawnictwo Arkady
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Arkady KUCHNIA WEGETARIAŃSKA



Producent: Wydawnictwo Arkady
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Filo Nigella Lawson, Nigella Gryzie



Producent: Wydawnictwo Filo
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Muza SA Ilustrowana kuchnia polska



Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Nowy Świat Piotr Adamczewski, Rok na stole



Producent: Wydawnictwo Nowy Świat
Kategoria: Kulinaria

Najnowsze produkty Wydawnictwo SIW Znak:


Wydawnictwo SIW Znak Najlepsze przepisy Basi Ritz. Książka zwycięzcy programu MasterChef


Wydawnictwo SIW Znak Magda Gessler, Kuchenne rewolucje. Przepisy Magdy Gessler


Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, Czy wierzyć platynowym blondynkom? Rzecz o restauracjach i nie tylko


Wydawnictwo SIW Znak Agnieszka Kręglicka, Marcin Kręglicki, W kuchni u Kręglickich


Wydawnictwo SIW Znak Piotr Bikont, Robert Makłowicz , Dialogi języka z podniebieniem. Książka kucharska


Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, CK Kuchnia


O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy

Copyright © Kasat Sp. z o.o.