|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Domowe jedzenie smakuje najlepiej. Nic nie zastąpi własnoręcznie upieczonego chleba, świeżo wędzonej ryby czy dobrze ukiszonej kapusty. Zajrzyj do książki „Domowe przysmaki” i przekonaj... więcej »
|
Autor: praca zbiorowa
Liczba stron: 328
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 108/220 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Propozycja nie do odrzucenia dla miłośników dobrej, włoskiej kuchni Zobacz, co jedzą członkowie mafii i zrób to sam. „Mafijna książka kucharska” z wdziękiem łączy proste, tradycyjne... więcej »
|
Autor: Joe Cipolla
Liczba stron: 64
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
2 głosów
Polecany przez: 206/417 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak przyprawiać potrawy ziołami:
duży wybór przypisów na znakomite
przystawki, zupy i sałatki,
dania główne z mięsem i bezmięsne,
sosy, oliwy, octy i masła ziołowe.
Czy znasz... więcej »
|
Autor: Renate i Fridhelm Volk
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 45/87 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Czy kapusta kiszona to tylko surówka, kapuśniak lub bigos? Nie! Poznaj nieodkryte smaki niezwykle zdrowej kapusty kiszonej. Kapusta kiszona jest bardzo tania, ale może być też wykwintnym daniem, ... więcej »
|
Autor: Susanne Martin
Liczba stron: 96 stron
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 50/103 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Dlaczego nie zacząc piec chleba w domu? Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także... więcej »
|
Autor: Wolfgang Vogel
Liczba stron: 128
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 100/193 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Oficyna Wydawnicza Multico
Kategoria: Kulinaria
Jak uwarzyć smakowite piwo? Czy można samemu uwarzyć dobre piwo w domu? Warto spróbować! To naprawdę nic trudnego. W dawnych czasach piwo warzono w wielu gospodarstwach. Dzisiaj również nie... więcej »
|
Autor: Wolfgang Vogel
Liczba stron: 112
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 3.0
1 głosów
Polecany przez: 103/203 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydanictwo Prószyński i S-ka
Kategoria: Kulinaria
Prawie żaden naród nie ma tak urozmaiconej i smacznej kuchni jak Francuzi. Zarówno francuskie potrawy regionalne, jak i współczesne specjały mają swych zagorzałych zwolenników... więcej »
|
Autor: Janina Pałęcka
Liczba stron: 96
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 129/264 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydanictwo Prószyński i S-ka
Kategoria: Kulinaria
„Smakosz wędrowny” jest rezultatem podróży reporterskich po wielu krajach i kontynentach, a także podróży w głąb historii. We wszystkich tekstach dominuje temat kuchni i stołu. Miał... więcej »
|
Autor: Piotr Adamczewski
Liczba stron: 152
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 83/166 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydanictwo Prószyński i S-ka
Kategoria: Kulinaria
Popularna i lubiana przez Czytelników Wanda Jackowska proponuje w swojej najnowszej książeczce przepisy na wyroby z czekoladą jako głównym składnikiem.
Amatorzy słodkości znajdą pomysły ... więcej »
|
Autor: Wanda Jackowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 32/62 osób ( 52 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo AA
Kategoria: Kulinaria
Ciasta Sióstr Sercanek. 200 sprawdzonych przepisów na ciasta i ciasteczka. Po cieszącej się uznaniem Kuchni Sióstr Sercanek z przyjemnością prezentujemy kolejną książkę - Ciasta Sióstr... więcej »
|
Autor: red. Chaberka Mariola
Liczba stron: 264
Okładka: twarda
Rok wydania: 2007
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 87/173 osób ( 50 %) brak poleceń
|