Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Znajdź produktNajnowsze opinieDr. Oetker Żelfix 2:1 Appetita Domowe sekrety Żelfitura 2:1 Dr. Oetker Żelatyna z bulionem i przyprawami Dr. Oetker Cukier żelujący 3:1 Delecta Dżemix 2:1 |
Galeo Sól peklowa
Producent: Galeo Opis produktu:
Sól peklowa służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej. Mięso można peklować "na sucho", wtedy do natarcia 1kg mięsa stosujemy 20 g soli peklowej. Mięso peklujemy przez 24 godz. Zobacz także:
Najnowsze produkty Galeo: |
O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy |
Copyright © Kasat Sp. z o.o.