|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Bellona
Kategoria: Kulinaria
Książka Michela Roux, jednego z najbardziej cenionych i utytułowanych szefów kuchni na świecie, zawiera ponad 130 przepisów i pomysłów na wykorzystanie jaj. Książka dzieli się na... więcej »
|
Autor: Michel Roux
Liczba stron: 304
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 17/31 osób ( 55 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Dolnośląskie
Kategoria: Kulinaria
Maciej Kuroń - autor książek kucharskich, gwiazda telewizyjnych programów kulinarnych, juror konkursów sprawdzających umiejętności Polaków w zakresie grillowania i nie tylko - zaprasza... więcej »
|
Autor: Maciej Kuroń
Liczba stron: 200
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 25/49 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Koktajle są kolorowe, smaczne i na czasie. Czy przygotowanie ich jest skomplikowane? Oczywiście, że nie. Wystarczy sięgnąć po ogólno dostępne, popularne i proste składniki. Wszystko to, co... więcej »
|
Autor: Bibiana Behrendt
Liczba stron: 144
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 91/179 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Zbiór przepisów naszej kuchni narodowej, zilustrowanych kolorowymi zdjęciami potraw. W książce zawarto przepisy na mnóstwo codziennych dań naszego domu rodzinnego, kojarzących się z... więcej »
|
Autor: Danuta i Henryk Dębscy
Liczba stron: 648
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 27/53 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Każdy z nas chce cieszyć się zdrowiem i być w jak najlepszej formie. Na to. jak się czujemy wpływa sposób odżywiania. Gordon Ramsay przedstawia oryginalne pomysły na zdrowe śniadania... więcej »
|
Autor: Gordon Ramsay
Liczba stron: 256
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: 2009
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 26/51 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Zbiór przepisów naszej kuchni narodowej, zilustrowanych kolorowymi zdjęciami potraw. W książce zawarto przepisy na mnóstwo codziennych dań naszego domu rodzinnego, kojarzących się z... więcej »
|
Autor: brak danych
Liczba stron: 648
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2004
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
2 głosów
Polecany przez: 27/54 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
W naszej książce zebraliśmy ponad 100 przepisów na rozmaite smakołyki do maczania, zanurzania, polewania i skrapiania. Przedstawiamy znane i lubiane tradycyjne sosy oraz takie, których skład... więcej »
|
Autor: Martin Kintrup
Liczba stron: 128
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 12/25 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria
Jak ugotować pyszny sos do makaronu? Co można zrobić z imbirem? Czy da się piec w temperaturze 80oC? A może ktoś miałby ochotę jeszcze na słoiczek domowego sosu chili?
Gotuj z fantazją 2 ... więcej »
|
Autor: Sabine Sälzer, Sebastian Dickhaut
Liczba stron: 168
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 34/67 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
W kuchni, tak jak w życiu, ciągle coś się zmienia. W sklepach pokazują się nowe produkty i przyprawy, posiłki przyrządza się inaczej niż kiedyś.
W serii tej będziemy lansować atrakcyjne ... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 96
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 92/189 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Kuchnia chińska to jedna z najstarszych tradycji kulinarnych na świecie. Jest jedyna, niepowtarzalna i niezwykła, warta więc naśladowania.
Wymaga wprawdzie specjalnych naczyń, produktów i... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 98/197 osób ( 50 %) brak poleceń
|