Pizze Ristorante to najlepsze z dostępnych mrożonych pizzy, lubię każdy smak tej pizzy, jest w rozmiarze na 2 osoby, ma sporo dodatków i po...
więcej »
Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Typ dania: danie gotowe do podgrzania
Wielkość opakowania: 560 ml
Informacja dostępna w serwisie od: 08.05.2009 (5675 dni)
Produkt był oglądany: 6267 razy
Przeczytaj: 1 opinii o Kucharz Doskonały Fasola po włościańsku z boczkiem i kiełbasą data najnowszej opinii: 24.06.2018 Dodaj swoją opinię
Kucharz Doskonały Fasola po włościańsku z boczkiem i kiełbasą nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opinie o Kucharz Doskonały Fasola po włościańsku z boczkiem i kiełbasą
Ocena ogólna:
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Łatwość przygotowania:
Smak:
Autor: Lotus84gg(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 21.06.2018 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE
Zalety produktu:
- Tylko wygląd ale co mi po tym
Wady produktu:
- Bardzo gorzki smak, nie do zjedzenia
Opinia o produkcie:
Opakowanie produktu 1wsza klasa ale Niestety po podgrzaniu i skosztowaniu myślałem, że jest popsute lub było otwarte ale produkt ma datę ważności jeszcze 3 lat więc to nie to. Nie było żadnych oznak zepsucia produktu. Smakowało to ochydnie, nie jestem francuskim pieskiem ale tego nie da się jeść. Jest tak gorzkie, że masakra. Poza tym w składzie ma więcej E niż ja tutaj użyłem. Porażka na maca. Omijać!!