Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Kategorie podobneZnajdź produktNajnowsze opinieKamis Marynata Staropolska do mięs i drobiu Winiary Ziarenka Smaku Drobiowe Galeo Przyprawa do gyrosa Galeo Przyprawa do karkówki Winiary Ziarenka smaku uniwersalne |
Kamis Grzanki złociste
Producent: Kamis Opis produktu:
Złociste grzanki czosnkowe to hit kulinarny każdej imprezie – w plenerze i w domu. Przyprawa do Masła Czosnkowego Złociste Grzanki KAMIS to doskonała, ziołowo - koperkowa z wyraźną czosnkową nutą, mieszanka, dzięki której ten chrupiący i pyszny przysmak jest zawsze w zasięgu ręki. Skład mieszanki stanowi kompozycja czosnku, koperku, natki pietruszki, tymianku i pieprzu czarnego. Przyprawa jest w pełni naturalna, bez dodatku substancji wzmacniających smak i aromat. Przyprawę należy dodać do masła i zostawić na około 20 minut. Potem wystarczy posmarować grzanki z dwóch stron i upiec je na ruszcie, w piekarniku bądź na patelni na złoto z każdej strony. Chrupiące, złociste, aromatyczne i pyszne…takie są grzanki z masełkiem z dodatkiem przyprawy. Masełko czosnkowe można również podać jako dodatek do pieczonych ziemniaków, ryb lub mięs z grilla, posmarować tosty i upiec w tosterze. Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu
Złociste grzanki czosnkowe to hit kulinarny każdej imprezie – w plenerze i w domu. Przyprawa do Masła Czosnkowego Złociste Grzanki KAMIS to doskonała, ziołowo - koperkowa z wyraźną czosnkową nutą, mieszanka, dzięki której ten chrupiący i pyszny przysmak jest zawsze w zasięgu ręki. Skład mieszanki stanowi kompozycja czosnku, koperku, natki pietruszki, tymianku i pieprzu czarnego. Przyprawa jest w pełni naturalna, bez dodatku substancji wzmacniających smak i aromat. Przyprawę należy dodać do masła i zostawić na około 20 minut. Potem wystarczy posmarować grzanki z dwóch stron i upiec je na ruszcie, w piekarniku bądź na patelni na złoto z każdej strony. Chrupiące, złociste, aromatyczne i pyszne…takie są grzanki z masełkiem z dodatkiem przyprawy. Masełko czosnkowe można również podać jako dodatek do pieczonych ziemniaków, ryb lub mięs z grilla, posmarować tosty i upiec w tosterze. Zobacz także:
Najnowsze produkty Kamis:
|
O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy |
Copyright © Kasat Sp. z o.o.