Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Znajdź produktNajnowsze opinieKrakus Koncentrat barszczu z buraków ćwikłowych Rolnik Barszczyk czerwony koncentrat M&J Koncentrat Pomidorowy Świdnicki Agrovita Ogórki konserwowe z chilli pikantne Agrovita Ogórki konserwowe po kaszubsku |
Gomar Pińczów Przecier pomidorowy POMIDORI
Producent: Gomar Pińczów Opis produktu:
Przecier pomidorowy Gomaru jest przetworem naturalnym, pasteryzowanym, otrzymanym ze świeżych, dojrzałych w słońcu pomidorów. Nie zawiera konserwantów. Do uzyskania jednej butelki tj. 680 g przecieru użyto około 2 kg pomidorów co wiąże się z faktem, iż produkt ten zawiera bardzo dużo potasu oraz likopenu, związku zmniejszającego ryzyko chorób nowotworowych. Z uwagi na swą jakość, walory smakowe jak i pełną gamę zastosowań przecier POMIDORI powinien zostać doceniony przez gospodynie i miłośników kuchni zwłaszcza polskiej, włoskiej, hiszpańskiej czy meksykańskiej. Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu
Przecier pomidorowy Gomaru jest przetworem naturalnym, pasteryzowanym, otrzymanym ze świeżych, dojrzałych w słońcu pomidorów. Nie zawiera konserwantów. Do uzyskania jednej butelki tj. 680 g przecieru użyto około 2 kg pomidorów co wiąże się z faktem, iż produkt ten zawiera bardzo dużo potasu oraz likopenu, związku zmniejszającego ryzyko chorób nowotworowych. Z uwagi na swą jakość, walory smakowe jak i pełną gamę zastosowań przecier POMIDORI powinien zostać doceniony przez gospodynie i miłośników kuchni zwłaszcza polskiej, włoskiej, hiszpańskiej czy meksykańskiej. Opinie o Gomar Pińczów Przecier pomidorowy POMIDORI
Zobacz także:
Najnowsze produkty Gomar Pińczów: |
O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy |
Copyright © Kasat Sp. z o.o.