Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajdź produktNajnowsze opinieSM Lazur Ser pleśniowy Lazur Perłowy SM Lazur Ser pleśniowy Lazur Błękitny Turek Camembert Naturalny Turek Camembert Figura Turek Miniaturki Camembert naturalny |
Galbani Parmigiano Reggiano
![]()
Producent: Lactalis Opis produktu:
Tradycyjny włoski parmezan. Podczas dojrzewania w ciągu 16 miesięcy nabiera charakterystycznego smaku, lekko złotego koloru i kruchej konsystencji. Serwowany w postaci bryłek, płatków lub starty jest niezbędnym składnikiem dań kuchni włoskiej. ![]() Zobacz także:
Najnowsze produkty Galbani:
|
O serwisie . Dla prasy . Regulamin . Polityka prywatności . Reklama . Kontakt . Uwagi i błędy |
Copyright © Kasat Sp. z o.o.